Hoe wordt je een effectief team?

Het kan allemaal veel professioneler in de OR!

Professionalisering is al jaren hét woord wat je bij vele ondernemingsraden hoort. De vraag is alleen ‘hoe krijg je dat dan voor elkaar?’. En hoe zet je een dergelijke stap in beweging?

Reorganisaties, fusies, overnames, druk op productieafdelingen en de combinatie van ‘werk en privé’. Allemaal punten die van invloed zijn op de effectiviteit van de ondernemingsraad. Een dynamische omgeving.

Soms lijkt het wel of je geleefd wordt zonder doel of richting. Grip hebben en houden in een dergelijke omgeving vraagt een goede onderlinge samenwerking.

Optimaal gebruik maken van aanwezige kwaliteiten!

In Talent Ontwikkeling Medezeggenschap werken wij aan professionele medezeggenschap, resultaten worden sterk verbetert en de kennis en ervaring van de OR-leden worden meegenomen in de loopbaan.

Nu is de OR aan zet!

Merk je in de OR dat er een nieuwe stap gezet moet worden? Een stap waar ieder OR-lid echt aan de slag gaat in de ondernemingsraad? Opgedane competenties van meerwaarde zijn in je verdere loopbaan? Maak dan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek en vul de gevraagde gegevens in.